Maintenance coordinator

Over Synthon Biopharmaceuticals

Synthon Biopharmaceuticals richt zich op de ontwikkeling van innovatieve medicijnen, inclusief antilichaam-geneesmiddel-conjugaten, met oncologie en auto-immuunziekten als therapeutische focusgebieden. Wij werken er hard aan om in de komende jaren nieuwe geneesmiddelen te introduceren voor ziektes waarvoor op dit moment nauwelijks of geen afdoende behandeling beschikbaar is.

Wij zijn onderzoekend, ondernemend en onafhankelijk. We maken creatieve keuzes en bouwen aan een veelbelovend portfolio van geneesmiddelen van de volgende generatie.

Synthon Biopharmaceuticals is gevestigd in Nijmegen waar bijna 300 medewerkers werken op onze ultramoderne biotech campus.

We zijn geïnteresseerd in resultaatgerichte mensen met een scherp verstand en een ondernemende geest die kunnen bijdragen aan onze ambitie om oplossingen te bieden voor huidige en toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg.

Functie

De afdeling Engineering & Maintenance Equipment is verantwoordelijk voor de gekwalificeerde status van systemen, applicatiebeheer en assetmanagement van R&D-laboratoriumapparatuur, analytische instrumenten en productieapparatuur binnen Synthon Biopharmaceuticals. Als maintenance coordinator ben je verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van preventief onderhoud aan apparatuur zoals small-scale bioreactoren en chromatografiesystemen, wasmachines, balansen en pipetten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns-troubleshooting bij storingen aan apparatuur.

De werkzaamheden vinden deels plaats onder current good manufacturing practices (cGMP) door middel van standard operating procedures. De uitvoering van het onderhoud wordt uitbesteed en daardoor heb je intensief contact met externe service-engineers. Daarnaast werk je samen met collega’s die de systemen gebruiken en heb je intensieve samenwerking met collega’s van Quality Assurance. Je hebt veel vrijheid in een informele en dynamische omgeving met internationale collega’s. Je rapporteert aan het head Engineering & Maintenance Equipment.

Functie-eisen

Uit je brief en cv blijkt dat je:

  • beschikt over hbo denk- en werkniveau in een technische richting
  • beschikt over technische kennis zodat je zelfstandig eerstelijnsstoringen kunt oplossen
  • in staat bent om zelfstandig onderhoudswerkzaamheden te plannen met verschillende partijen
  • goede communicatieve vaardigheden hebt in het Nederlands en het Engels, in zowel woord als geschrift
  • bekend bent met cGMP-richtlijnen
  • minstens twee jaar gewerkt hebt in een vergelijkbare omgeving.

In gesprekken met jou wordt duidelijk dat:
Je initiatiefrijk bent en volhardend om het werk binnen de gestelde tijdslijnen te realiseren. Je schuift lastige onderwerpen niet voor je uit maar pakt deze met beide handen aan. Je werkt zelfstandig en houdt ervan om nieuwe wegen te bewandelen. Je kunt zaken vanuit verschillende perspectieven bekijken en je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler die bereid is het werk van een collega over te nemen als dat nodig is. Je bent in staat om eenvoudig logische verbanden te leggen. Je onderzoekt problemen vanuit verschillende invalshoeken en analyseert deze op systematische wijze.

Belangrijke data

Je sollicitatie inclusief motivatie ontvangen we graag vóór 11 november 2019. De eerste sollicitatieronde is gepland op maandag 18 november 2019. De tweede sollicitatieronde is gepland op maandag 25 november 2019.

Informatie en sollicitatie

Functieomvang: 32 - 40 uur per week.
Salaris: afhankelijk van ervaring.
Standplaats: Nijmegen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ardi van de Koolwijk, head Engineering & Maintenance Equipment, tel: 024 - 372 77 00. Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie, solliciteer dan via de getoonde sollicitatie link / button.

 

Acquisitie door commerciële bureaus in verband met deze of andere vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job