SAP Supply Chain Management (SCM) Consultant

Job profile

Functieprofiel

In jouw rol als SAP Supply Chain Management Consultant ga jij de Sales, Distribution en Sales & Operations Planning processen van Synthon verder implementeren, optimaliseren en integreren in de bestaande SAP ECC 6.0 omgeving. Dit om een sterk fundament te leggen voor Synthon om binnen afzienbare termijn door te groeien naar SAP IBP en SAP S4/HANA. Jij zal dagelijks bezig zijn met het identificeren van kansen, lokaliseren van problemen, ontwerpen, configureren en implementeren van procesvernieuwingen en procesverbeteringen. Tevens zal je participeren in life cycle projecten en/of toekomstige internationale roll-outs. Al deze activiteiten en projecten vinden vanzelfsprekend plaats in nauw overleg met de internationale gebruikersorganisaties en onder change controleprocedures. Ben jij als een vis in het water binnen een logistieke omgeving, werk jij oplossingsgericht, weet jij wat er nodig is om het logistieke systeem optimaal te laten functioneren en houd jij van reizen, dan is deze rol met standplaats Nijmegen misschien wel wat voor jou!

Het team

Synthon heeft een centraal SAP-landschap, dat nu in gebruik is op meerdere sites in Europa en Zuid-Amerika. Het Synthon SAP Competence Center heeft de specifieke taak dit SAP-landschap functioneel en technisch te onderhouden en te vernieuwen. Dit betekent bijvoorbeeld het realiseren van een betrouwbare informatievoorziening, waarborgen van de beschikbaarheid van de systemen, het doorvoeren van de benodigde updates, patches en upgrades, het oplossen van incidenten en problemen, en het doorvoeren van de door de internationale gebruikersorganisaties en/of internationale regelgevende instanties gewenste functionele wijzigingen en vernieuwingen. Ter versterking van ons multidisciplinaire, zes man sterke internationale team zijn wij op zoek naar een SAP Supply Chain Management Consultant.

 

Your profile

Jouw profiel

Je beschikt over minimaal 5 jaar hands-on ervaring met de implementatie en customizing van SD en PP(-PI) en wellicht aangevuld met MM. Of je hebt aantoonbare hands-on ervaring met Sales & Operations Planning, Demand Management en/of Supply Planning in SAP. Met jouw uitgebreide kennis van logistieke bedrijfsprocessen in Retail, Distributie en/of Industrie ben je in staat snel en adequaat in te spelen op vraagstukken. Daarnaast is het een pré als je een certificaat hebt van APICS CPIM. We verwachten dat je beschikt over een goede beheersing van de Engelse taal. Beheersing van het Spaans is een pré.

Persoonlijke vaardigheden

Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden?

  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
  • Overtuiging
  • Ondernemerschap
  • Teamspirit
  • Creativiteit en resultaatgerichtheid

Spreken onderstaande omgevingsfactoren jou aan?

  • Werken in een professioneel en collegiaal team waar je veel kennis kan delen en opdoen
  • Internationale werkomgeving (zo nu en dan reizen hoort daarom bij de functie)
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Diversiteit aan projecten

Dan past onze vacature wellicht bij jou en zijn wij benieuwd naar jouw motivatiebrief en cv.

Application

 Ons aanbod

We bieden onze medewerkers een werkomgeving waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen en als zodanig zijn we in 2017 en 2019 erkend als Great Place to Work®.

Wij bieden onze medewerkers:

• Een professionele vooral prettige en informele werkomgeving met korte communicatielijnen, de focus ligt op samenwerking en waardering voor initiatieven

• Competitieve beloning

• Goede arbeidsvoorwaarden met aandacht voor ergonomische ondersteuning

• Een scherp oog voor de balans tussen werk en privé, met de mogelijkheid om deels thuis te werken

• Een jaarlijks uitje met alle collega's en andere inspirerende bedrijfsevenementen.

 

Sollicitatie en belangrijke data

Ben je geïnteresseerd in deze fulltime functie en wil je ons bedrijf komen versterken, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je sollicitatie vóór 8 oktober 2021. De eerste sollicitatieronde vindt plaats in de tweede week oktober 2021. 

Apply for this job