Regulatory Affairs Project Manager

Job profile

Specialist met sterke communicatieve vaardigheden

Functieprofiel

Als Regulatory Affairs project manager ben je verantwoordelijk voor de registratieactiviteiten voor jouw projecten, waaronder het uitzetten van een efficiënte indieningstrategie, voor het wereldwijd verkrijgen en behouden van geneesmiddelenregistraties voor Synthon en zijn marketingpartners.

Je bent direct aanspreekpunt voor internationale regelgevende instanties en marketingpartners voor registratieprocedures en specifieke productvragen. Verder ben je actief betrokken bij de revisie van productdocumentatie. Voor het samenstellen van een registratiedossier maak je gebruik van de kennis en de onderzoeksresultaten zoals die door de verschillende afdelingen zijn verkregen. Je werkt aan het registratiedossier met specialisten binnen en buiten de organisatie. Je zorgt ervoor dat dossiers correct en compleet zijn en op tijd worden ingediend bij de regelgevende instanties. Je onderhoudt en vernieuwt bestaande registraties en blijft op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen in de eisen die wereldwijd aan registratie van geneesmiddelen worden gesteld.

Your profile

Jouw profiel

Uit je brief en cv blijkt dat je beschikt over:

  • Minimaal een afgeronde academische opleiding (M.Sc.) in (bio)chemie, biofarmacie, biologie of een aanverwante studie
  • Affiniteit met de farmaceutische industrie
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen regulatory affairs of pharmaceutical development
  • Zeer goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Uit gesprekken met jou wordt duidelijk dat je, naast de functioneel inhoudelijke ervaring, beschikt over de volgende kwaliteiten:

Je bent in staat om flexibel te werken in een voortdurend veranderende omgeving waarin het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid wordt aangemoedigd. Je hebt oog voor detail in documenten en je werkt gestructureerd. Je komt gemakkelijk tot de kern van een probleem en bent in staat om met de juiste vragen ervaren stakeholders tot nadenken aan te zetten. In je communicatie ben je duidelijk en volledig. Je bent goed in het vinden van innovatieve oplossingen voor complexe technische uitdagingen en problemen met betrekking tot regelgeving. Daarnaast ben je iemand die eenvoudig relaties opbouwt en onderhoudt met zowel autoriteiten en marketingpartners als met collega’s.

Heb je beperkte (farmaceutische) ervaring, maar ben je geïnteresseerd in een carrière in regulatory affairs? Schroom dan niet om te solliciteren!

Application

Informatie

Functieomvang: bij voorkeur fulltime (40 uur), vier dagen per week (32 uur) is bespreekbaar.

Salaris: afhankelijk van ervaring.

Standplaats: Nijmegen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolijn van der Star, Mieke Toorneman of Frank van Strien, afdeling Regulatory Affairs, tel: 024 - 372 77 00. Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie, solliciteer dan via de getoonde sollicitatielink.

 

Belangrijke data

Je Engelstalige motivatiebrief en cv ontvangen we graag vóór 8 maart 2020. De eerste sollicitatieronde is gepland op donderdag 12 maart 2020. De tweede gespreksronde is gepland op woensdag 18 maart 2020.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job