Technician

Over Synthon

Synthon is een internationaal farmaceutisch bedrijf en een leider op het gebied van generieke geneesmiddelen. Synthon is opgericht in 1991 en is sinds 2007 ook actief op het gebied van biotechnologie. Synthon ontwikkelt zich snel tot een ‘specialty pharma’ bedrijf. We werken aan de ontwikkeling van behandelingen die voorzien in de behoeften van mensen wereldwijd en helpen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Met onze portfolio van innovatieve geneesmiddelen zullen we behandelingsmogelijkheden verschaffen voor patiënten in geselecteerde therapeutische gebieden waarin op dit moment nauwelijks of geen afdoende behandeling beschikbaar is. We maken belangrijke behandelingen goedkoper en meer toegankelijk door generieke geneesmiddelen van een hoge kwaliteit te ontwikkelen. Onze producten zijn in meer dan 90 landen goedgekeurd door de lokale autoriteiten, en worden op de markt gebracht via partnerbedrijven en – in sommige gebieden – via directe verkoop.

Synthons hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen en het bedrijf heeft vestigingen in acht andere landen. In 2018 boekte Synthon een omzet van EUR 301 miljoen. Het bedrijf telt ongeveer 1.800 medewerkers van wie er meer dan 500 in Nijmegen werken.

Wij zijn geïnteresseerd in resultaatgerichte mensen met een scherp verstand en een ondernemende geest, die kunnen bijdragen aan onze ambitie om oplossingen te vinden voor huidige en toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg.

De functie

De afdeling Engineering & Maintenance Utilities is verantwoordelijk voor asset management van utilities, gebouwen en infrastructuur, inclusief de gekwalificeerde status van systemen binnen Synthon. Als technician ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eerstelijnsstoringen, en voor preventief en correctief onderhoud van utilities en gebouwen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij technische vraagstukken.

De werkzaamheden vinden deels plaats onder ‘current good manufacturing practices’ (cGMP) door middel van ‘standard operating procedures’. In deze functie heb je intensief contact met zowel systeemgebruikers als met externe service engineers. De functie biedt veel vrijheid in een informele en dynamische omgeving met internationale collega’s. De technician werkt in een team van vier personen en rapporteert aan de head Engineering & Maintenance Utilities. Bij de functie hoort een roulerende 24/7 storingsdienst (1 week per 4 weken).

Functie-eisen

Uit je brief en cv blijkt dat je:

  • Beschikt over mbo denk- en werkniveau in een technische richting (bij voorkeur elektrotechniek, besturingstechniek of gebouwautomatisering
  • Beschikt over een zeer brede en degelijke technische basiskennis
  • Bekend bent met het uitvoeren van onderhoudsplannen (veelal uitgevoerd door externe firma’s)
  • In staat bent om zelfstandig complexe problemen te analyseren en oplossingen te vinden
  • In staat bent om het bestaande onderhoudsproces te evalueren met als doel verbeteringen door te voeren (systeembetrouwbaarheid)
  • Bekend bent met de basisregels van GMP (good manufacturing practices)
  • Bekend bent met SAP plant maintenance (pre)
  • Beschikt over goede communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels (pre) in zowel woord als geschrift
  • Minstens 5 jaar gewerkt hebt in een vergelijkbare omgeving.

Uit gesprekken met jou wordt duidelijk dat je over de volgende kwaliteiten beschikt:
Je hebt een sterk (proces)technisch inzicht en bent volhardend om het werk binnen de gestelde tijdslijnen te realiseren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Je kunt volledig zelfstandig opereren binnen de gestelde kaders. Je bent een enthousiaste en gemotiveerde teamspeler die bereid is het werk van een collega over te nemen waar nodig.

Belangrijke data

Je sollicitatie inclusief motivatie ontvangen we graag vóór 9 september 2019. De eerste sollicitatieronde is gepland op 13 september, de tweede sollicitatieronde is gepland op 18 september.

Informatie en sollicitatie

Functieomvang: 40 uur per week.
Salaris: afhankelijk van ervaring.
Standplaats: Nijmegen.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van Buuren, head Engineering & Maintenance Utilities, tel: 024 - 372 7700. Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie, solliciteer dan via de getoonde sollicitatie link / button.

Apply for this job