Warehouse medewerker

Over Synthon Biopharmaceuticals

Synthon Biopharmaceuticals richt zich op de ontwikkeling van innovatieve medicijnen, inclusief antilichaam-geneesmiddelconjugaten, met oncologie en auto-immuunziekten als therapeutische focusgebieden. Wij werken er hard aan om in de komende jaren nieuwe geneesmiddelen te introduceren voor ziektes waarvoor op dit moment nauwelijks of geen afdoende behandeling beschikbaar is.

Wij zijn onderzoekend, ondernemend en onafhankelijk. We maken creatieve keuzes en bouwen aan een veelbelovend portfolio van geneesmiddelen van de volgende generatie.

Synthon Biopharmaceuticals is gevestigd in Nijmegen waar meer dan 250 medewerkers werken op onze ultramoderne biotech campus.

We zijn geïnteresseerd in resultaatgerichte mensen met een scherp verstand en een ondernemende geest die kunnen bijdragen aan onze ambitie om oplossingen te bieden voor huidige en toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg.

De functie

De kerntaken van ons Warehouse bestaan uit het ontvangen, controleren, inboeken, etiketteren, opslaan, picken en uitleveren/distribueren van goederen, onder andere nodig voor lokale productie en de laboratoria. Hierbij wordt er veel gebruik gemaakt van stapelaars, heftrucks en reachtrucks en het elektronische boekingssysteem. Je loopt veel om goederen naar de laboratoria en de productie te brengen.

Het team werkt conform richtlijnen voor Good Distribution Practice (GDP-) en Good Manufacturing Practice (GMP-). Je krijgt hiervoor houvast in de uitvoering door middel van de aanwezige procedures, systemen en faciliteiten. Je geeft ook ondersteuning aan de laboratoria door werkzaamheden zoals sampling en de verwerking van (chemisch) afval uit te voeren. Wij bieden een afwisselende werkomgeving waar je als enthousiast en flexibel persoon helemaal je ei in kwijt kunt.

Functie-eisen

Uit je brief en cv blijkt dat je beschikt over:

  • 2-4 jaar werkervaring, waarbij farmaceutische/GMP-/GDP-ervaring een pre is
    Inzicht in logistieke processen
  • ERP-kennis (SAP) – dit is een vereiste
  • Ervaring met het werken met een heftruck/reachtruck, ook op hoogte
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Computerkennis van basisprogramma’s zoals Word en Excel.

Uit gesprekken met jou wordt duidelijk dat je over de volgende kwaliteiten beschikt:
Je bent een teamspeler en je houdt ervan om de handen uit de mouwen steken. Je werkt nauwkeurig en je hebt oog voor detail. Daarnaast werk je met gezond verstand en heb je er geen problemen mee om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Wij vinden het fijn als je verbeterpunten aandraagt en daarnaast zelf ook open staat voor verbeteringen.

Aanvullende informatie

Functieomvang: 40 uur.
Contract: jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
Salaris: afhankelijk van ervaring.
Standplaats: Nijmegen.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan van der Putten, head Procurement & Supply Chain, tel: 024 - 372 77 00. Heb je belangstelling voor deze uitdagende functie, solliciteer dan via de getoonde link / button, waarmee je rechtstreeks wordt doorgestuurd naar onze website.

Apply for this job